Web Analytics Made Easy - Statcounter

نقشه جامع جغرافیایی مناطق عملیاتی پنجگانه شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در سه استان فارس، بوشهر و هرمزگان تدوین و در سیستم استاندارد بین‌المللی مختصات UTM ثبت می‌شود.

به گزارش برنا به نقل از شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، امیر شاکری، رئیس اداره امور حقوقی و پیمان‌های شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در تشریح عملکرد یک ساله این اداره گفت: یکی از اقدام‌های در حال انجام که از پارسال آغاز شده، تهیه نقشه جامع جغرافیایی مناطق عملیاتی پنجگانه است که همه لایه‌های اطلاعاتی مربوط به اراضی محل استقرار تأسیسات و عبور خطوط لوله شرکت را در بر می‌گیرد و ازسوی کارشناسان این اداره در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مزیت‌های اجرای این طرح افزود: بر این اساس، سامانه‌ای برای مدیریت و واکاوی اطلاعات جغرافیایی خطوط لوله، تأسیسات، املاک تحصیل‌شده و حریم‌های آنها، همه جاده‌ها و راه‌های دسترسی چاه‌ها و موقعیت چاه‌های گازی در سیستم مختصات UTM ایجاد می‌شود که افزون بر اطلاعات توصیفی، امکان ارائه نتایج در قالب نقشه، گزارش، جدول و نمودار را نیز دارد.

رئیس اداره امور حقوقی و پیمان‌های شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی با اشاره به اینکه همه اقرارنامه‌های افراد و اطلاعات و مستندات ثبتی حوزه اراضی و حقوقی در این سامانه بارگذاری می‌شود، ادامه داد: همچنین بانک اطلاعاتی این سامانه در حوزه فنی نیز شامل مطالعات محیطی، تراکم پوشش گیاهی، جنس زمین، شیب توپوگرافی، شیب لایه‌های زمین، گسل‌ها و... است که در تصمیم‌گیری برای عبور خطوط لوله نفت یا گاز و جانمایی و احداث تأسیسات عمرانی و صنعتی کاربرد فراوان و مؤثری دارد.

شاکری جلوگیری از تعارض و تجاوز به ملک، کاهش اختلاف‌های ملکی و تعیین مساحت دقیق اراضی را از دیگر مزایای ثبت اراضی این شرکت در سامانه UTM عنوان کرد.

شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی با مرکزیت شیراز از شرکت‌های زیرمجموعه شرکت نفت مناطق مرکزی ایران است که پنج منطقه عملیاتی را در سه استان فارس، بوشهر و هرمزگان راهبری می‌کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بهره برداری نفتی شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۷۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص اعتبار برای ساماندهی مسیل‌های شهر ایلام

                                                                                     

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ محمدحسن نامی در حاشیه بازدید از مسیل‌ها و گذرگاه‌های آبی سطح شهر ایلام با اشاره به اینکه معاون اول رئیس جمهور با رایزنی استاندار ایلام برای ساماندهی مسیل‌های شهر ایلام ۱۸ هزار میلیارد ریال اعتبار در ۲ بخش اختصاص داده است،، اظهار داشت: در طرح جمع آوری آب‌های سطحی شهر ایلام نیز یک بودجه و اعتبار ویژه در نظر گرفته خواهد شد که با اجرای آن، برای نیم قرن آینده مسیل‌ها و گذرگاه‌های آبی در سطح شهر ایلام ماندگار شده و مشکل خاصی در این زمینه نداشته باشد.

وی در ادامه افزود: ساماندهی مسیل‌های سطح شهر ایلام در راستای اجرای طرح جامع، ماندگار و پایدار در سطح این شهر نیازمند بررسی و تحقیق کامل دارد.

نامی همچنین با بیان اینکه امکان تلفیق این کانال‌ها و مسیل‌ها از سرچشمه در سطح شهر ایلام نیازمند تدوین نقشه جی. آی. اس است، عنوان کرد: میزان شیب در سطح شهر ایلام مشخص کننده ساختار ساختمانی در سطح این شهر است و همین امر نیز نیازمند این است که با بررسی‌های لازم میزان شیب در این شهر مشخص شود.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه شیبی که در سطح شهر ایلام وجود دارد برای این شهر یک حُسن است، تصریح کرد: اگر بستری که آب از آن عبور می‌کند و شیب آن پایدار باشد، مشکلی وجود نخواهد داشت، اما اگر بستر شسته شده باشد بسیار خطرناک است چرا که شیب، سرعت فرسایش بستر مسیل‌ها و اطراف آن را بیشتر می‌کند که این امر نیز مستلزم اقدام مهندسی مناسب و ساخت و ساز‌ها در سطح شهر دارد.

نامی بیان کرد: در این راستا می‌شود که از لوله‌هایی که مقاومت بیشتری دارند و در کشور تولید می‌شود استفاد شود به سرعت کار انجام خواهد شد و زمان کمتری را برای احداث خواهد برد.

وی افزود: راه دیگر این است که از نیم دایره‌های مسلح استفاده شود که پیوستگی لازم را هم دارد و این راهکار‌ها نیز بر اساس بررسی‌هایی که روی نقشه جی آی اس انجام خواهد شد، مشخص می‌شود.

نامی با تاکید بر اینکه اقدام یکپارچه و جامع در راستای ساماندهی مسیل‌ها در سطح شهر ایلام ضروری است، گفت: نقشه جامع جمع آوری آب‌های سطحی شهر ایلام شامل ۲۴ شاخص استاندارد باید تهیه شود که این موضوع در ساخت و ساز ماندگار مسیل‌ها در سطح شهر ایلام کمک خواهد کرد.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور ابراز کرد: لازم است که در طرح جمع آوری آب‌های سطح شهر ایلام، نقشه حد مجاز بستر و حرائم این کانال بر اساس متراژی که در نقشه اصلی شهر مشخص شده است رعایت شده و ابتدا و انتهای کانال‌ها نیز باید هم عرض باشد.

دیگر خبرها

  • تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • مترو تهران؛ 25 سال تعهد به ایمنی
  • انتصاب مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی
  • بهره برداری ساختمان شرکت فولاد در سایت سنگان + عکس
  • اختصاص اعتبار برای ساماندهی مسیل‌های شهر ایلام
  • برنامه پیشرفت فرهنگی استان یزد به‌زودی رونمایی می‌شود
  • درخواست رستمی برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر